Világjegy

Személyes véleményem a nagyvilágról. Plusz néha egy-két fotó...

Friss topikok

  • bandito: Node ki vizelt oda? :) (2008.11.24. 09:04) Győr
  • Zaychick: Ő a hatodik elem :-) (2008.11.23. 18:19) Dexter

Linkblog

Kimi a világbajnok

2007.10.22. 15:30 KorbenDallas

Végre. Pedig utálom a Ferrarit, mint a szart.

Világ életemben a McLaren csapatot kedvelő ember voltam, de az idei évben történtek még finoman fogalmazva is kiverték a bizosítékot nálam.
Kezdjük a McLaren pilótáival: van egy újonc és egy kétszeres vébé győztes. Az egyik egy rinyagép a másik pedig csupán egy óriási médiahack (egy lehetőség van még: M. Schumacher és egy alattomos robot keresztezése).
Alonsóra felesleges is vesztegetni az időt, amennyire szimpatikus volt 2-3 évvel ezelőtt, pont annyival lett nagyobb az arca mára.
Na de ez a Hamilton gyerek. Nem is tudom elképzelni mit mondott volna magáról, ha ő nyeri meg a vébét. Már idáig is elsütött egy-két közhellyel felérő jelzőt. Amúgy az egész év során megfigyelhető volt, hogy próbálgatja a karmait, és a végén már annyira alamuszi volt, mint M. Schumacher fénykorában.
Ron Dennisszel meg megérdemlik egymást a pilóták.

Amúgy a legrosszabb dolog a mai Forma-1 világában a médiának való megfelelés és píszí viselkedés/nyilakozat. Hihetelenül álszentek. Látnám egyszer, hogy egy kiélezett helyzetben történő kilökésnél az egyik pilóta lenyom egy sallert a másiknak. Sokkal emberközelibb lenne az egész.

Amúgy Coulthardnak volt igaza: "I don't give a shit."

Mindegy. Akkor is nézni fogom a következő évadot :-)

Szólj hozzá!

Címkék: forma1

A bejegyzés trackback címe:

https://korbendallas.blog.hu/api/trackback/id/tr29203817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása